Andersen-Accounting ApS
Regnskabsløsninger til din virksomhed
Green+Filter+on+-+TT.jpg

Hjem

Forretning. Finans.
Assistance

 

Konsulentbistand – fra kaos til problemløsning 

Manglende overblik, kaos i SAP-konvertering, implementering, oplæring, support eller bare tidsnød? Jeg har den knowhow og de evner der skal til for at få finansafdelingen til at fungere optimalt. 

Lej mig for et antal timer, dage eller lad os aftale en vikarperiode, hvor jeg kan hjælpe med løse jeres specifikke problemer. 

 Jeg har 13 års erfaring i at servicere mellemstore og store virksomheder med de mest almindelige funktioner inden for SAP.

 Udover konkret problemløsning har jeg evnen til at analysere og rationalisere arbejdsrutiner, som både giver ”økonomichefen” og øvrige medarbejdere en gladere hverdag. 

 Hvis I er friske til en udfordring, så er jeg også. 

 
 

Kontakt

➤ Adresse

Håndværkerbyen 37
2670 Greve
 

☎ kontakt

lene@andersen-accounting.dk
+45 61 30 74 05

➤ CVR nummer

29510881

 

Det er jeg god til


”Krisehjælp” når alt er kaos

Jeg tænker og arbejder logisk og målrettet på at få styr på løse ender. Om problemet er manglende indsigt i SAP, eller om medarbejderne er kørt sure i uløste papirstakke, om overgangen fra det tidligere finanssystem er blevet for uoverskuelig, så løser jeg problemerne og får trygheden tilbage. 

Hvis problemerne hedder spidsbelastninger, og dermed er periodiske, så har jeg også en løsning på det. 

Jeg foretager alle relevante afstemninger og tager naturligvis ansvar for et regnskabsmæssigt præcist arbejde – og når jeg har aftalt en deadline, så holder den. Det manglede da bare. 

Om jeg skal tilknyttes som ”fast medarbejder”, vikar eller på timebasis – det kan I beslutte på ethvert tidspunkt.


Effektivisering

Nye øjne er et godt redskab i hverdagen. Flere års rutiner får mange virksomheder til at fortsætte, som de altid har gjort. Jeg påtager mig gerne udfordringen at analysere og foretage tiltag, som vil effektivisere arbejdsgangen.

Udover store muligheder for økonomiske besparelser, ved jeg, at jeg også kan skabe et bedre arbejdsklima. Og selvom jeg måske ikke direkte bliver bedt om at effektivisere, så har jeg alligevel næse for forbedringer undervejs. Jeg kan bare ikke lade være.


Rapporter/opgørelser

Jeg tror ikke på krystalkugler. Til gengæld har jeg den erfaring og de fingerspidsfornemmelser der skal til for at lave realistiske budgetter, rapporter mv. 

 
 

 
 
We must all obey the great law of change. It is the most powerful law of nature.
— Edmund Burke
 
 

 
 
 

Hvis du har lyst til et uforpligtende møde, eller blot er lidt nysgerrig…

Så kontakt mig via mail til lene@andersen-accounting.dk, eller send nedenstående formular. Eller endnu bedre – ring på +45 61 30 74 05, så vi kan aftale et kvit og frit møde hos jer eller hos mig. 

Det kan kun ende godt. For enten bliver I begejstret for de nye muligheder, eller også bliver I endnu gladere for det, I allerede har. Så hvorfor ikke?

Navn *
Navn
Indsæt venligst ikke fortrolige eller følsomme oplysninger i din besked.